donderdag 25 februari 2010

BORISKA

Boriska is een jongen uit het noorden van Rusland.
In 2004 was hij 7 jaar.
Hij werd 'ontdekt' door een stel Russische wetenschappers op expeditie in het noorden van het land. Boriska zat met hen rond een kampvuur. Na absolute stilte te hebben gevraagd begon hij te vertellen. Een van de wetenschappers was zo bij de tijd om een voice-recorder aan te zetten.
Boriska's verhaal duurde anderhalf uur. Hij sprak als een volwassene. De wetenschappers hingen aan zijn lippen.
De jongen vertelde over zijn leven op Mars, en in Lemuria.
Mars was ooit bewoonbaar, maar door een catastrofe verloor het zijn atmosfeer. Nu leven er nog Martians in ondergrondse steden. Hijzelf vloog dikwijls naar de Aarde voor wetenschappelijke missies.
Boriska herinnert zich zijn leven op Mars vanaf zijn 13de jaar. Oorlog was daar net zo gebruikelijk als op de aarde.
Overlevende Martianen en hun techniek zorgen dat de meeste Space-missions naar Mars tot nu toe zijn mislukt: ze zitten niet op ons te wachten.
Zijn kennis van UFO's was uitgebreid, en hij kon de wetenschappers goed uitleggen hoe ze in elkaar zitten, en hoe ze de afstanden overbruggen.
Ook van Lemurië weet Boriska een heleboel. Hij herinnert zich hoe het werelddeel in de zee verdween en hoe hij probeerde een vriend te redden toen er een gebouw instortte. Dat is niet gelukt, maar, zegt de jongen, "we zullen elkaar in dit leven weer tegenkomen".

Een latere ontmoeting met de moeder van Boriska, een dermatoloog, onthulde dat de jongen (geboren op 11 januari 1996) al met anderhalf jaar kon lezen. Vanaf zijn tweede jaar begon hij te vertellen over Mars. Boeken riepen zijn herinneringen op. Hij begon te mediteren in de lotushouding, terwijl hij dat nooit ergens had gezien.
Zijn moeder hield nauwkeurig een dagboek bij waarin ze optekende wat Boriska haar vertelde.
Toen hij vijf was begon hij te praten over een planeet Proserpina, die miljoenen jaren geleden door een kosmische ramp in stukken brak. De inwoners werden naar de 'vijfde dimensie' getransporteerd, een paralelle wereld. Vanaf Mars had Boriska de vernietiging kunnen waarnemen.
"De aarde", zei de jongen, is een bewust levend wezen, die de kinderen van Proserpina opving om ze te onderwijzen. Er worden op dit moment kinderen geboren die zich die planeet kunnen herinneren, en zich 'buitenaards' voelen. Soms ontmoeten ze elkaar in dromen.
De Lemurians gingen ten onder aan gebrek aan spiritualiteit. Magie deed de rest.
Boriska, die zichzelf ziet als een voorloper en een boodschapper, heeft een raad voor ons: "De overgang van de ene naar de andere wereld zal binnenkort plaatsvinden. Wat wij moeten doen is ons verbinden met onze bestemming en de weg omhoog volgen. De rest van zijn boodschap is 2000 jaar geleden ook al eens gegeven.

Waar of niet waar, Boriska is zeker bijzonder. Op Internet is uitvoerige informatie te vinden en diverse interessante gesprekken met de jongen die inmiddels een puber is geworden.

Bron: Internet en Pravda

Geen opmerkingen: