zondag 14 februari 2010

ZAKELIJK INITIATIEF OM IN DE HEMEL TE KOMEN

Het kan altijd nog gekker.
Onlangs werd er in Amerika een gat in de markt ontdekt.
Iemand richtte een business op: 'Reserveer een Plek in de
Hemel'
Op Internet kun je inschrijven voor de Hemel.
Je geloof doet er niet toe, want 'Reserve a Spot in Heaven' heeft geen kerkelijke of andere banden. Business is business, nietwaar, en in het ondernemerschap moet je je niet laten remmen door een levensovertuiging. En dat hier sprake is van een legitiem bedrijf blijkt wel uit het feit dat je 100% je geld terugkrijgt, mocht je onverhoopt toch niet naar de hemel gaan.
Afhankelijk van de keuze van je reispakket krijg je een enkeltje naar je uiteindelijke bestemming, een bewijs van reservering en bijschrijving in 'The Book of Light' , een persoonsbewijs, een reisgids en een VIP- Pas waarmee je mogelijke problemen met Petrus kunt voorkomen en de hemelse zaligheid kunt binnenstappen.

De producten die je opgestuurd krijgt zien er echt uit. Garantie dat het werkt...tenslotte kunnen cliënten de organisatie niet meer voor de rechter slepen, mocht daarboven toch anders besloten worden.
Een pakket kost $12.79, en een iets luxere uitvoering een paar dollar meer, maar groepskorting is mogelijk. Tenslotte, voordat de hemel vol is, is het wel belangrijk voor de hele familie tegelijk te reserveren.
We nemen graag het zekere voor het onzekere, toch?
Stel, er is geen plaats meer. Dan val je naar beneden, en we weten allemaal waar je dan terechtkomt.
Bovendien hoef je met je VIP-kaart ook niet in de rij te staan.

Voor mensen die dolgraag een engel willen worden zijn op aanvraag vleugels beschikbaar. Maar teneinde aan de regels van Petrus te voldoen dient men dan wel eerst vlieglessen te nemen en een diploma te halen.
Geen gevaarlijk gefladder in de Hemel.
En die lange, lange trap naar boven...die kun je dan gewoon opvliegen.

Voelt u zich aangesproken, ga dan naar de site: http://www.reserveaspotinheaven.com/

Geen opmerkingen: