vrijdag 19 februari 2010

BEESTJES

Onze diepe oceanen zitten stikvol beesten waarvan er waarschijnlijk nog een heleboel niet ontdekt zijn.
Onze luchten zitten vol vliegmachines, satelieten en UFO's. Van de laatsten merken we niet veel hier in Nederland, en dat maakt dat we er wat gemakkelijker de schouders over ophalen.

Intussen gaan er steeds meer stemmen op dat veel van die dingen een biologische oorsprong hebben.
Enige tijd geleden bekeek ik een DVD van een MUFON - (Mutual Ufo Network) conferentie.
Jaime Maussan, een Mexicaanse UFO onderzoeker, liet filmpjes zien van honderden onbekende vliegende voorwerpen, als een groep lichtgevende vogels-zonder-vleugels, langzaam drijvend, van positie wisselend, maar zonder die bliksemsnelle accelleraties die we met mechanische UFO's associëren.

Een mooi maar een beetje verontrustend gezicht.

Vanmorgen zag ik precies hetzelfde op een UFO site www.abovetopsecret.com/
maar dan gefilmd vanuit de ruimte. Een NASA filmpje, dat natuurlijk niet vrijgegeven is door die merkwaardige organisatie.
Beestjes. Grote beestjes. Erg grote beestjes. Maar toch : beestjes.
Ze komen en masse af op plaatsen waar zich 'thunderstorms' ontwikkelen, en het vermoeden bestaat dat ze daar hun energie uithalen. Zo zijn er ook opnamen van UFOs die zich te goed doen aan electriciteitskabels. Dus als je rekening opeens onverklaarbaar hoog is...
Wie gaat zoeken op Google en 'biological UFOs' intikt, stuit op wonderlijke en fascinerende informatie. Informatie die het aannemelijk maakt dat ook ons luchtruim, stratosfeer t/m boven onze hoofden, vergeven is van leven.
We zien het meestal niet, maar zoals we weten is er wel meer wat we niet zien, terwijl het toch bestaat.

Charles Fort maakte al melding van Jellyfish in de lucht, en Vincent Gaddis, in 'Mysterious Fires and Lights' wijdt een hoofdstuk aan zulke rapporten. Cineast José Escamilla maakte furore met zijn 'rods' , langwerpige vliegende wezens die hij uitvoerig filmde. Achteraf bleken het toch waarschijnlijk insecten.
Maar dat kan niet van alles gezegd worden.
Trevor James Constable deed in de 60er jaren onderzoek en maakte ongelofelijke infra-rood opnamen in de Mojave Desert. Hij schreef er een boek over: The Cosmic Pulse.
De critters zijn all over Internet. Het idee dat alle UFOs van futuristisch metaal zijn wordt langzaamaan verlaten.
We schijnen deze blauwe bol te delen met meer leven dan we tot nu toe voor mogelijk hielden.
Maar, gezien onze geschiedenis, hebben de critters gelijk dat ze zich zo min mogelijk aan ons vertonen.

Geen opmerkingen: