maandag 8 maart 2010

BESCHERMENGEL ZIEN?

Hebben we net een oude ontdekking gehad - deze is van ruim een eeuwtje later.
Het betreft Mikhail Shalayev. Die Russische wetenschappers overtreffen ons voortdurend in het creatief uitvinden van apparaten waar geen westerling opgekomen zou zijn.
Een Nieuw Apparaat Maakt het Mogelijk Beschermengel te Zien, luidt de kop in de Pravda van 13 juli 2007.
Dat trekt aandacht. In ieder geval de mijne.
Het blijkt dat Shalayev, senior researcher aan de technische universiteit van St. Petersburg, in zijn vrije tijd doende is met piramides en andere nogal eigenaardige constructies.
Een journalist van een Russische krant werd gecharterd voor een proefneming, en Shalayev verbond de man met electroden aan zijn navel om zijn bioenergie te meten. Met een sensor raakte hij steeds acupunctuurpunten aan op het lichaam. Daardoor verschenen er figuren op een monitor.
Op die manier was het te zien welke organen van de journalist gezond waren en welke niet. Volgens de uitvinder kan zo elke ziekte gediagnostiseerd worden. Dat zou natuurlijk prachtig zijn.
Maar nu de engelen.
Shalayev bedacht een houten constructie die de vorm had van een kristal met zeven apici. Een apex is de punt van een piramide die de zijden met de basis verbindt. Die zevenpuntige constructie noemde Shalayev 'semyramide'.
De journalist mocht erin plaatsnemen, maar niet nadat er gebeden was en een speciale lamp was aangebracht die negatieve informatie uit het lichaam kon bestrijden.
De proefpersoon zag gouden spikkels en lijnen die de DNA spiraal vormden, en toen een gezicht dat er wijs en ervaren uitzag. Shalayev houdt vol dat dat de beschermengel van de proefpersoon was.
Wat de journalist zelf dacht vertelt het verhaal niet, maar hij had het gezicht nooit eerder gezien.

Shalayev ontvangt niet iedereen. Alleen mensen die hij aardig vindt. Maar intussen heeft menigeen zijn gezondheid teruggevonden. Zelfs mensen met handicaps laten hun gebreken achter in de semyramide.
Mensen kunnen er zelfs jonger van worden, aldus de uitvinder.

Waarom kunnen we de semyramide niet op internet aanschaffen?
Medunkt dat er een leuk afzetgebied voor zou zijn? Maar de enkele artikelen die je kunt googelen zijn Russisch.
Jammer.
Misschien komen beschermengelen liever op eigen initiatief.

Geen opmerkingen: