maandag 12 juli 2010

HEMELS VERKEER

In de 90er jaren nam het aantal geziene engelen in Noord en Latijns Amerika hand over hand toe.
Berichten van mensen die door engelen waren gered, die ze hadden gezien op een begraafplaats, en die ze in de auto hadden gehad haalden de kranten. Een engel-flap dus.
In El Salvador nam die hemelse invasie blijkbaar gevaarlijke vormen aan, want daar werden in de provincie Sonsonate zoveel engelen gerapporteerd dat men vreesde voor ongelukken.Officiële engelenoversteekplaatsen werden ingesteld waar auto's, ook al zagen de bestuurders niets, op straffe van een boete van $ 1500 moesten stoppen.
Niet alleen handig voor engelen die willen oversteken.
Het bericht uit 1995 in een krant in Arizona suggereert dat mensen die moeite hebben hun beschermengel te contacteren zich misschien naar Sonsonate moeten begeven.

Maar dat was 1995. Een site op internet heeft een bericht van vorig jaar voor ons: een vliegtuig dat bijna in botsing kwam met een groepje engelen. Dat klinkt, qua hemelse omgeving, aannemelijker dan een kruispunt op de grond.
Een Jet-liner van Chicago naar Los Angeles rapporteerde aan Ground Control de vlucht van minstens 50 lichtgevende entiteiten op een hoogte van meer dan 10 kilometer.
God zij dank konden ze een botsing vermijden.
Je moet er niet aan denken.
De Amerikaanse NTSB (National Transportation Safety Board) heeft na dit voorval een onopvallende waarschuwing doen uitgaan naar alle lijn piloten: wees op je hoede voor hemelse heerscharen.
Achteraf denkt de bemanning van het vliegtuig dat er rechtuit door de engelen heengevlogen had kunnen worden, maar tja, op zo'n moment is de tegenwoordigheid van geest even op de loop.
De passagiers zijn geïnstrueerd hun ervaring niet aan de pers te vertellen in het belang van National Security.
Wat engelen in CIA files doen is een vraag waar een normaal mens geen antwoord op heeft.

Engelen schijnen Amerika de laatste jaren in groten getale op te zoeken. De rapporten vliegen binnen.
Een vrouw hield er een handvol gouden kiezels aan over, van de hemelse tuinpaden.
Die engelen hebben humor, dat is mooi.

Dezelfde christelijke site geeft een paar tips over wat te doen als men een engel tegenkomt.
Niet rennen, en niet naar de politie gaan. Als God je achternazit is er geen ontkomen aan, dat weten we al sinds Adam en Eva. Dus: iPod uit je oren en luisteren naar de boodschap.
God heeft het nog steeds voor het zeggen, verzekert de dominee.
Het komt allemaal goed, zegt hij. Jezus is op komst en hij neemt engelen mee.
We kunnen ons vast gaan verheugen..

Geen opmerkingen: