dinsdag 9 april 2013

ER IS HOOP! - CITIZEN HEARING ON DISCLOSURE


Vandaag kan niet meer stuk.
Waar ik in het vorige stuk mijn gram ventileerde over de stompzinnigheid van Nederland, als een van de weinige landen, buiten de USA, waar het UFO fenomeen niet serieus wordt genomen, lijkt het nu wel of de goden voor een keer met Dr. Ir. Coen Vermeeren zijn. En natuurlijk niet alleen met hem, maar met alle Nederlanders die vinden dat wat men niet begrijpt onderzocht dient te worden en besproken, omdat verbergen en ridiculiseren nooit never iets positiefs heeft opgeleverd.
Domheid legt het hoe dan ook af tegen kennis, niet altijd meteen, maar zeker op den duur.

In 2004 begon Dr. Steven Greer aan de UFObel te trekken met zijn 'Disclosure Project' .
Hij belegde een persconferentie en nodigde een menigte journalisten uit. Zij zouden, hoopte hij en velen met hem, verslag doen van de getuigenissen die die dag in file langstrokken. Mannen uit  militaire en burgerluchtvaart, ruimtevaart, verkeersleiders, radarspecialisten, atoomgeleerden, legeroversten, politie en anderen die een belangrijke publieke functie hadden bekleed deden hun verhaal over wat ze wisten en wat ze hadden gezien. Geen verhalen die je even van de tafel kon vegen. Die mensen waren vaak tot tranen toe bewogen omdat ze soms decennia lang hun verhaal niet hadden kunnen doen. De informatie was - en is nog - classified.
Waarom? Dat weet niemand. Geheimhouding heeft geen reden nodig. In het leger doet men wat iemand wordt opgedragen, en civiele protesten wordt de mond met dreigementen gesnoerd. Zo werkt het in een 'democratische' samenleving als die van Amerika.
Al die mensen waren bereid te getuigen voor het Congress, onder ede, want om die reden hadden ze aan de oproep van Dr. Greer gehoor gegeven.  Probleem was alleen dat de meesten van hen ooit een eed hadden afgelegd om alles wat ze wisten geheim te houden. Zolang ze niet officieel van de jurisdische gevolgen van eedbreuk werden verschoond, konden ze niet in het Congress getuigen. 
Omdat een aantal getuigen inmiddels oud, ziek of stervend was, nam Dr. Greer een groot aantal interviews af die ook op YouTube (net als de persconferentie) te bekijken zijn.
De aanwezige journalisten deden wel of niet wat journalisten doen: verslagleggen en rapporteren.
Hoeveel er in Amerikaanse kranten is gekomen weet ik niet, maar deze bijzondere persconferentie heeft geen revolutie veroorzaakt. Kranten en de media lopen aan de leiband van The Powers That Be, in Nederland net zo als in de 'grootste democratie van de wereld', Amerika.
Hier in ons land hebben we van het Disclosure Project geen woord vernomen, noch van alles wat zich verder rond UFO's in de wereld afspeelt.

"Deze massieve cover-up is al bijna 60 jaar aan de gang, sinds de UFO crash bij Roswell, New Mexico in juli 1947, een gebeurtenis die zeker niet werd veroorzaakt door een weerballon, zoals de US Airforce ons wilde doen geloven."
zegt Dr. Brian O'Leary, Apollo astronaut.

Maar nu!  Vandaag vond ik in m'n postvak de aankondiging van de 'Citizen Hearing on Disclosure', die plaats gaat vinden in Washington D.C. van 29 april tot 3 mei.
Ik sprong een gat in de lucht.
Het begint erop te lijken dat de weegschaal aan het doorslaan is. Steeds meer belangrijke mensen zijn de zinloze en misdadige geheimzinnigheid meer dan beu. Wat de regering verzuimd te doen, willen zij bewerken: de erkenning dat UFO's geen hersenspinsels van aandachttrekkers zijn maar een fenomeen dat onze aandacht en diepgaand onbevooroordeeld onderzoek verdient. Een fenomeen dat weliswaar raadselachtig maar niettemin reëel is, en wat ons, zoals Dr. Vermeeren vast gelooft, ons enorm zou kunnen helpen onze gigantische aardse problemen op te lossen. Want als we een ding zeker weten, dan is het dat de buitenaardsen over een duizelingwekkend superieure techniek beschikken, een techniek die ons in een oogwenk zou kunnen vernietigen, nog beter dan we dat zelf kunnen. Tot nu toe is dat niet gebeurd, zoals we allemaal kunnen vaststellen.

Een groot aantal burgers van Amerika pikt het niet langer. Onder hen zijn politici, vertegenwoordigers van leger en marine, lucht- en ruimtevaart. Congresleden hebben de Hearing georganiseerd.
Er zullen lezingen gehouden woorden o.a. door Prof Edgar Mitchell, de 6de man die met de Apollo 17 op de maan  landde, en sindsdien zijn leven heeft gewijd aan het bevorderen van de 'paradigm shift' die de mensheid naar een hoger plan moet brengen. Want alleen dan kunnen we ons voortbestaan garanderen.
"Het is tijd het embargo op de waarheid van een alien presentie op te heffen" , zegt Mitchell.

Het wordt een historische gebeurtenis daar in Washington.  Veertig researchers en militaire en andere deskundige getuigen zullen hun verhaal vertellen voor voormalige leden van het Amerikaanse Congress.
Alles zal live worden uitgezonden via internet in Engels, Arabisch, Hindi, Japans en Mandarijns. Daarmee is de helft van de wereldbevolking gerepresenteerd.  Er zullen persconferenties worden gehouden en alles zal worden gefilmd om er later een documentaire van te kunnen maken.


Nog mooier zou zijn als alles op de televisie zou komen in de USA. En in Nederland.
Dr. Steven Greer heeft een documentaire gemaakt , 'Sirius' , die waarschijnlijk ook in Nederland wordt uitgezonden. Meer informatie daarover op de website 'UFOWIJZER'  www.ufowijzer.nl

UFO's zijn zo echt als de vliegtuigen die boven ons vliegen"
Paul Hellyer - Canadese minister van Defensie


De site van de Citizen Hearing on Disclosure is:  http://www.citizenshearing.org/




Geen opmerkingen: